Meistä

Kokeilun ensivaiheessa Saaren omaa kärryä pyörittävät Kati ja Manta, kaksi iloista ja palvelualtista saaren omaa tehotyttöä. Lisäksi palvelua on mahdollistamassa saaren oma K-kauppias Teppo, jonka kattava tuotevalikoima, täysi tuki ja henkilökunta osaltaan huolehtii, että kaikki menee sujuvasti ja hyvin.

Ideamoottori Kati vastaa kokonaisuudesta ja hoitaa ensivaiheessa kuljetukset. Hän on kahden lapsen äiti, saarelaisille kenties entuudesta tuttu Saaremme Puodin ja Makupisteen luomukauppias. Puodin toiminta loppui jo useampi vuosi sitten  ja nyt vuodenvaihteessa Kati joutui haastavan vuoden jälkeen lopettamaan myös Makupisteen kannattamattomana.  Toiminnasta jäi jäljelle ruokakuljetuksiin soveltuva kalusto, joka nyt oli lähes tyhjänpanttina. Tämä mahdollisti, että  homma pystyttiin laittamaan alulle pikavauhtia, ja vaikka Kati tietääkin, että ruokaostosten verkkokauppa, keräily ja kotiinkuljetus on taloudellisesti todella haastava yhtälö, haluaa hän tässä tilanteessa kantaa kortensa kekoon ja valjastaa osaamisensa tähän tarkoitukseen ja toivoo, että kaikki, jotka tätä lähtevät mukaan toteuttamaan, pystyvät tästä saamaan edes pientä lisää toimeentulonsa turvaamiseksi.

Manta puolestaan vastaa ensisijaisesti tilausten käsittelystä ja hänen iloisen äänen kuulet puhelimessa. Hän on viisilapsisen uusioperheen äiti ja vallitsevan tilanteen vuoksi lomautettu catering päällikkö. Manta on supersosiaalinen eikä halua lannistua siitä, että perheen tuloihin on tulossa iso lovi. Hänellä on tässä tilanteessa iso urakka lasten kotiopetuksen kanssa, mutta sille vastapainoksi hän haluaa muutakin kanssakäymistä, ja on iloinen jos voi näin auttaa saarelaisia ja samalla saada jonkinlaista helpotusta haastavaan taloudelliseen tilanteeseen. 

Saaren oma kyläkauppa, K-Supermarket Saari, takaa palvelun laajan ja laadukkaan tuotevalikoiman. “Meille hyvä ruoka on sydämen asia. Tarjoamme niin herkutteleville kotikokkaajille kuin kiireisillekin kokeille parhaan valikoiman tuoreita, lähellä tuotettuja raaka-aineita sekä monipuolisesti arkea helpottavia vaihtoehtoja”, K-kauppias Teppo henkilökuntineen lupaa. Teppo on koko sydämellään mukana palvelussa ja hänen aikaansaavaa asennettaan on suuresti kiittäminen, että Saaren oman kärryn pyörät pyörivät jo pari päivää idean alulle laitosta. 

Yhdessä todellakin lupaamme tehdä parhaamme! Kokeilemme ensin viikon ajan, ja sitten suunnittelemme eteenpäin jatkoa. Toivomme, että saamme tuotua nyt tähän akuuttiin tilanteeseen helpotusta ja pystyisimme yhdessä K-kaupan ja saarelaisten kanssa kehittämään tästä palvelun, joka toimii ainakin siihen saakka, kunnes pääsemme taas palaamaan normaaliin.

Koska teemme tätä ensimmäistä kertaa, kaikki ei ehkä aina mene putkeen ja kaikenlaisia kömmähdyksiä alkuun sattuu. Pyydämme siis ymmärrystä, ja toivomme, että kaikki ovat mukana samalla hyvällä yhteishengellä. Lupaamme, että teemme takuulla parhaamme ja palvelemme teitä aina hyvällä, ihmisläheisellä asenteella!

Pidetään toisistamme huolta!

Rakkaudella, 
Kati, Manta & Teppo

P.S. Jos palvelulle on paljon kysyntää, saatamme pikavauhtia tarvita lisää apuvoimia. Jos sinulla on työt lähteneet alta ja pystyt toimimaan yrittäjäpohjalla, olet iloinen, palvelualtis ja ihmisläheinen kaikin puolin hyvä tyyppi –   ilmoittaudu meille, niin otamme yhteyttä, mikäli apuvoimien ja backupin tarpeita ilmenee.