Tietoja

Saaren Oma Kärry -ruokatoimituspalvelun viimeinen toimituspäivä on ti 30.3. Tämän jälkeen Saaren oma kärry lopettaa toimintansa ja sen tulee korvaamaan K-supermarket Saaren verkkokauppapalvelu. Kaupan palvelun käyttöönotosta kerrotaan K-supermarket Saaren omissa tiedotuskanavissa. Saaren Oman Kärryn tilauspuhelin (puh. 050 557 1452) päivystää vielä kertaalleen maanantaina 29.3. klo 9-10.30 Tilauksia otetaan vastaan myös sähköpostitse maanantaihin 29.3. saakka osoitteessa: [email protected]

Tilaaminen

Tilauspuhelimemme päivystää MAANANTAISIN klo 9-10:30 välillä. Tilauspuhnro: 050 557 1452 Soittaminen maksaa normaalin matkapuhelinverkkomaksun. Mikäli puhelu on soittaessasi varattu tai emme pääse vastaamaan, soitamme aina takaisin. Tilauksen voit jättää myös sähköpostilla: [email protected] Laita tilauksen mukaan seuraavat tiedot:
  • tilaajan nimi
  • puhelinnumero
  • toimitusosoite, mahdollisine lisäohjeineen (esim. ovikoodi)
  • mahdollinen K-plussa kortin numero
  • saako tuotteita korvata
Tilaukset tulee lähettää meille ensisijaisesti tuoteryhmittäin lueteltuna. Pyydämme käyttämään tilauksen tekoon
  • K-ruoka sovellusta, josta ostoslistan pystyy lähettämään suoraan sähköpostiin ja ostoslista tulee meille suoraan tuoteryhmiin kategorisoituna. Sovelluksen voi ladata puhelimeen Play-kaupasta tai App-storesta.
  • k-ruoka.fi palvelua netissä, jossa pyydämme tulostamaan ostoslistan pdf:nä ja sen jälkeen lähettämään sen meille liitetiedostona. (HUOM! Mikäli netissä ostoslistan lähettää sähköpostitse, ostoslista ei tule tuotekategorioihin ryhmiteltynä ja sen käsittely on huomattavasti työläämpää).
Huomaathan, että k-ruoka.fi valikoiman lisäksi voit tilata meiltä vapaamuotoisesti myös palvelutiskin tuotteita ja esim. tuoreita yrttiruukkuja.

Toimitus

Toimituspäivämme on TIISTAI. Toimitusaikamme on klo 13-16 välillä. Toimitusalueemme on Laajasalo ja toimitamme myös naapurisaarelle Tammisaloon ja vastarannalle Herttoniemenrantaan. Santahaminalaisille nouto portilta. Keräilyssä ja toimituksissa käytämme suojahanskoja, ja noudatamme turvaetäisyyksiä. Maksupääte desinfioidaan jokaisen asiakkaan jälkeen. Myös kontaktiton toimitus mahdollinen. Ilmoita toiveesta erikseen.
Maksaminen
Maksutapana korttimaksu tai MobilePay.

Hinnat

Keräily- ja kotiinkuljetuspalvelu maksavat yhteensä aina kiinteän hinnan 15€. Varsinaiset ostokset ovat sinulle samanhintaiset kuin jos itse kävisit Saaren K-Kaupassa ostoksilla.

Toimintaperiaatteemme

Mitä enemmän infoa tuotteesta tilatessasi annat, sen helpompaa meillä on toimittaa haluamasi. Kaikkein helpoin meidän on toimia K-ruoka.fi verkkosivulta pdf:nä tulostetun kuvallisen ostoslistan kanssa. Mitä yleisemmällä tasolla ostoslistasi on, sen enemmän oletamme itse saavamme käyttää omaa harkintaa valinnoissa. Pyrimme aina toimittamaan tilatun tuotteen, vaikka korvaamalla sen lähimmällä vastaavalla. Jos et halua tuotetta korvattavan, mainitse se erikseen. Jos tuotemerkkiä ei ole mainittu, valitsemme ensisijaisesti Pirkka-sarjaa tai hintakategoriassa vastaavaa. Lisäksi valitsemme aina ensisijaisesti kotimaista, jos ei ole mainittu muuta. Pystymme keräilemään seuraavat erikoisruokavaliot Laktoositon, Vähälaktoosinen, Gluteeniton, mutta muita pakkausmerkintöjä tai tuoteselosteihin liittyviä vaatimuksia emme valitettavasti voi ottaa huomioon. Toimitamme kaikkea muuta paitsi alkoholi-, tupakka- ja veikkaustuotteita. Tilatessasi anna tuotteista aina perustiedot:
  • Mainitse aina haluamasi koko (paino tai litra) ja kpl-määrä. Hedelmät ja vihannekset kappalemäärin.
  • Mainitse mahdollinen erikoisruokavalio: laktoositon / vähälaktoosinen / gluteeniton
  • Jos haluat ensisijaisesti tietyn tuotemerkin, mainitse mielellään se. Mainitse myös, saako korvata vai jätetäänkö pois, jos juuri kyseistä ei ole saatavilla.
Tietosuojaseloste