Nauti terassistamme!

Juomia

Torpedo Terracelta löytyy virvokkeita jokaiseen makuun.

Jäätelöä

Nauti parhaimmat jäätelöt Torpedo Terracella!

Ruokaa

Lounaaksi tarjolla lohikeittoa ja erilaisia salaattiannoksia, pikkunälkään suolaisia piirakoita ja kahvin kanssa makeita leipomuksia. Torpedolla grilli kuumenee vielä illaksi. Pistäydy båtilla ja nappaa kevyt iltapala sekä ilta-auringon viimeiset säteet.

Palautetta asiakkailtamme

Asiakkaat ovat antaneet meillä ihanaa palautetta. Lue lisää Facebook -sivuiltamme
Eduardo Domingues De Jesus

Eduardo Domingues De Jesus

"Awesome summer spot in Helsinki! Nice feeling and place to enjoy a summer coffee or drink, ice-cream and snacks, just on the shore of Helsinki."

Ari Hyvärinen

Ari Hyvärinen

Huikee henkilökunta ja pienet asiat korostuu, jotka merkkaa ja tekee täst just oikeen paikan. Eromangan lihis kruunaa pyörälenkin. Asiakas ihan pähkinöinä. Mahtava ensituttavuus 😍

Päivi Sivonen

Päivi Sivonen

Ihana paikka , loisto juomatarjous, todella ystävällinen henkilökunta. Suosittelen lämpimästi!

Uutta

Lue lisää meistä

Tervetuloa Torpedo Terracelle!

Tervetuloa Torpedolle nauttimaan aurinkoisesta päivästä ja tutustumaan uuteen naapuriimme, vesiurheilukeskus Laguuniin. Lounaaksi tarjolla lohikeittoa ja erilaisia salaattiannoksia, pikkunälkään suolaisia piirakoita ja kahvin kanssa makeita leipomuksia. Virvokkeita löytyy myös jokaiseen makuun. Kahvila-baari avoinna nyt pe-la klo Lue lisää…

Grilli lämpimänä!

Maistatuksessa Viltgården kuusipeuran grillimakkara sekä peuran chorizomakkara – näitä jatkossa tarjolla grilli-illoissamme! Pistäydy båtilla ja nappaa kevyt iltapala sekä ilta-auringon viimeiset säteet.

Aurinko paistaa!

Aurinko paistaa ja kesäperjantai on kauneimmillaan. Olisiko päivälenkin aika? Illallakin ehtii, koska Torpedon terrazza on auki niin pitkään kuin väki viihtyy. Go sunny go!

Ole yhteydessä

Löydät meidät täältä

Mustikkamaantie 5, 00570 Helsinki 

Soita meille

Kati 040 - 737 9419

Ota yhteyttä