Palvelumme

Villa Wuorio tarjoaa tapahtumia ja tiloja moneen tarkoitukseen

Tilat ja tapahtumat

Villa Wuorion alueeseen kuuluu upea yli 120 vuotta vanha hirsihuvila, erillinen vierastalona toiminut Villa Bergvik, Rantasauna sekä hieno avoin puistoalue.

Vuokraamme kaikkia tilojamme monenlaisiin käyttötarkoituksiin niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Häät, perhejuhlat, yritystapahtumat, työporukan virkistyspäivät, kurssit, retriitit, ystävien illanvietto, pihajuhlat, melkeinpä mikä tilaisuus vaan onnistuu näissä upeissa merellisissä maisemissa ja tunnelmallisissa huvilarakennuksissa.

Yksityistilaisuuksien lisäksi huvilalla ja puistomaisella pihamaalla järjestetään erilaisia yleisötapahtumia. Lue lisää tapahtumakalenteristamme.

Bar&Cafe Wuorion Ranta

Upealla merenrantaterassilla varustettu rantabaari ja pop-up kahvila Wuorion Ranta löytyy vierastalona toimineesta pikkuhuvilasta Villa Bergvikista.

Aukiolot marraskuussa:
la klo 12-22
su klo 12-18

HUOM! Pikkujoulukaudella Wuorion Rannassa saattaa olla yksityistilaisuuksia. Tarkista poikkeukset Wuorion Rannan sivuilta.

Wuorion Rannassa on myös vaihtuvia taidenäyttelyitä.

15.7.-31.9. Uusi Alku, Herääminen
Öljyväri kankaalle / Tiina Meling
8 Saarta n:o 4

Rantasauna

Rantasauna sijaitsee aivan meren äärellä ja tilava puulämmitteinen sauna tarjoaa ihanan lempeät löylyt. Saunan terassilta aukeaa ainutlaatuinen näkymä kohti Kustaanmiekkaa, ja saunasta on iso maisemaikkuna suoraan merelle.

Uintimahdollisuus on rajoitettu, mutta se on mahdollista pikkuhiekkarannalta. Uimalaituria tai -portaita meillä ei vielä ole.

Avoimet yleisövuorot päättyivät lokakuun loppuun, mutta avaamme yleisövuoroja satunnaisesti, niinkauan kuin vedet vielä ovat toiminnassa.

Saunaa on myös mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön.

Lippukauppa

Osta liput tapahtumiimme lippukaupasta

Pikkujoululippu 4.12.

Pikkujoululippu 4.12.

Villa Wuorion tiimi

Wuoriota isännöi yrittäjäpariskunta Kati & Samu

KATI STENMAN

Wuoriotar

Villa Wuoriossa tunnen olevani taas kotona. Sydämeni sykkii Laajasalolle, sen hienoille rannoille ja lukuisille upeille huviloille. Olen asunut lapsuuteni Santahaminassa ja paluumuuttanut Tammisalon kautta Laajasaloon viisi vuotta sitten. Olen monille laajasalolaisille tuttu Saaremme Puodin luomu- ja lähiruokakauppiaana, Makupisteen Katina ja Laajasalon omana munakauppiaana. Sydän onnesta pakahtuen pääsen nyt herättämään Villa Wuoriota henkiin.

SAMU HÄRKÖNEN

Wuorioneuvos

Ensin piti tulla kirjanpitäjä, mutta tulikin kirjansitoja. Sitä yrittäjyyttä kesti 10 vuotta, ja nyt on edessä täydellisen uusi aluevaltaus. Kesäiltana yleisösaunaa lämmittäessä mietin, ettei tämän hienompaa työpaikkaa taida olla olemassakaan.

Ota yhteyttä

Löydät meidät täältä

Vuorilahdentie 5, 00870 Helsinki

Soita meille

Kati Stenman 040-737 9419

Ota yhteyttä