Palvelumme

Villa Wuorio tarjoaa tapahtumia ja tiloja moneen tarkoitukseen

Tilat ja tapahtumat

Vuokraamme kaikkia tilojamme, hirsihuvilaa, rantasaunaa ja pikkuhuvilaa, monenlaisiin käyttötarkoituksiin niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Häät, perhejuhlat, yritystapahtumat, työporukan virkistyspäivät, kurssit, retriitit, ystävien illanvietto, pihajuhlat, melkeinpä mikä tilaisuus vaan onnistuu näissä upeissa merellisissä maisemissa ja tunnelmallisissa huvilarakennuksissa.

Yksityistilaisuuksien lisäksi huvilalla ja puistomaisella pihamaalla järjestetään kesäkaudella erilaisia yleisötapahtumia. Lue lisää tapahtumakalenteristamme (tulossa pian).

Kesäkahvila

Kesäkahvila upealla aurinkoterassilla avautuu pian pikkuhuvilaan aivan rantaan. Ennen virallisia avajaisia kahvila palvelee heinäkuussa pop-up periaatteella keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-18.

Kahvilassa on myös vaihtuvia taidenäyttelyitä.
15.7.-31.9. Uusi Alku, Herääminen
Öljyväri kankaalle / Tiina Meling
8 Saarta n:o 4

Rantasauna

Rantasauna sijaitsee aivan meren äärellä ja tilava puulämmitteinen sauna tarjoaa ihanan lempeät löylyt. Saunan terassilta aukeaa ainutlaatuinen näkymä kohti Kustaanmiekkaa, ja saunasta on iso maisemaikkuna suoraan merelle.

Uimaan pääsee pienellä vaivannäöllä rannasta tai kalliolta. Uimalaituria ei vielä ole.

Avoimet yleisövuorot tiistaisin ja keskiviikkoisin. Liput: www.saunat.fi/lippu

Yksityisvuorojen tiedustelut suoraan Villa Wuoriolta.

Villa Wuorion tiimi

Wuoriota isännöi yrittäjäpariskunta Kati & Samu

KATI STENMAN

Wuoriotar

Villa Wuoriossa tunnen olevani taas kotona. Sydämeni sykkii Laajasalolle, sen hienoille rannoille ja lukuisille upeille huviloille. Olen asunut lapsuuteni Santahaminassa ja paluumuuttanut Tammisalon kautta Laajasaloon viisi vuotta sitten. Olen monille laajasalolaisille tuttu Saaremme Puodin luomu- ja lähiruokakauppiaana, Makupisteen Katina ja Laajasalon omana munakauppiaana. Sydän onnesta pakahtuen pääsen nyt herättämään Villa Wuoriota henkiin.

SAMU HÄRKÖNEN

Wuorioneuvos

Ensin piti tulla kirjanpitäjä, mutta tulikin kirjansitoja. Sitä yrittäjyyttä kesti 10 vuotta, ja nyt on edessä täydellisen uusi aluevaltaus. Kesäiltana yleisösaunaa lämmittäessä mietin, ettei tämän hienompaa työpaikkaa taida olla olemassakaan.

Ota yhteyttä

Löydät meidät täältä

Vuorilahdentie 5, 00870 Helsinki

Soita meille

Kati Stenman 040-737 9419

Ota yhteyttä