Palvelumme

Villa Wuorio tarjoaa tapahtumia ja tiloja moneen tarkoitukseen

Tilat ja tapahtumat

Villa Wuorion alueeseen kuuluu upea yli 120 vuotta vanha hirsihuvila, erillinen vierastalona toiminut Villa Bergvik, Rantasauna sekä hieno avoin puistoalue.

Vuokraamme kaikkia tilojamme monenlaisiin käyttötarkoituksiin niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Häät, perhejuhlat, yritystapahtumat, työporukan virkistyspäivät, kurssit, retriitit, ystävien illanvietto, pihajuhlat, melkeinpä mikä tilaisuus vaan onnistuu näissä upeissa merellisissä maisemissa ja tunnelmallisissa huvilarakennuksissa.

Yksityistilaisuuksien lisäksi huvilalla ja puistomaisella pihamaalla järjestetään erilaisia yleisötapahtumia. Lue lisää tapahtumakalenteristamme.

Bar&Cafe Wuorion Ranta

Upealla merenrantaterassilla varustettu rantabaari ja kesäkahvila Wuorion Ranta löytyy vierastalona toimineesta pikkuhuvilasta Villa Bergvikista.

Lisätiedot ja aukiolo,
"Kahvila & Baari Wuorion Ranta" välilehdeltä

Rantasauna

Rantasauna sijaitsee aivan meren äärellä ja tilava puulämmitteinen sauna tarjoaa ihanan lempeät löylyt. Saunan terassilta aukeaa ainutlaatuinen näkymä kohti Kustaanmiekkaa, ja saunasta suoraan merelle.

Rantasauna on käytössä kesäkaudella. Torstaisin ja sunnuntaisin saunomaan pääsee yleisövuoroilla. Saunan voi myös vuokrata yksityiskäyttöön.

Lisätiedot "Rantasauna" välilehdeltä ja saunat.fi palvelusta.

Villa Wuorion tiimi

Wuoriota isännöi yrittäjäpariskunta Kati & Samu

KATI STENMAN

Wuoriotar

Villa Wuoriossa tunnen olevani taas kotona. Sydämeni sykkii Laajasalolle, sen hienoille rannoille ja lukuisille upeille huviloille. Olen asunut lapsuuteni Santahaminassa ja paluumuuttanut Tammisalon kautta Laajasaloon viisi vuotta sitten. Olen monille laajasalolaisille tuttu Saaremme Puodin luomu- ja lähiruokakauppiaana, Makupisteen Katina ja Laajasalon omana munakauppiaana. Sydän onnesta pakahtuen pääsen nyt herättämään Villa Wuoriota henkiin.

SAMU HÄRKÖNEN

Wuorioneuvos

Ensin piti tulla kirjanpitäjä, mutta tulikin kirjansitoja. Sitä yrittäjyyttä kesti 10 vuotta, ja nyt on edessä täydellisen uusi aluevaltaus. Kesäiltana yleisösaunaa lämmittäessä mietin, ettei tämän hienompaa työpaikkaa taida olla olemassakaan.

Ota yhteyttä

Löydät meidät täältä

Vuorilahdentie 5, 00870 Helsinki

Soita meille

Samu 040 - 124 5005 / Kati 040 - 737 9419

Ota yhteyttä