Puulämmitteinen rantasaunamme sijaitsee aivan meren äärellä kauniissa Villa Wuorion huvilamiljöössä. Rantasaunan terassilta aukeaa ainutlaatuinen näkymä kohti Kustaanmiekkaa ja Helsingin keskustaa, ja saunasta on iso maisemaikkuna suoraan merelle.

Saunassa on puukiuas, joka tarjoilee kehutut ja ihanan lempeät löylyt. Pesuhuoneita ja suihkuhuoneita on yksi. Yleisövuoroilla saunotaan uima-asussa ja vaatteidenvaihtomahdollisuus on sermien suojassa.

Uimaan pääsee omalla vastuulla rannasta. Uimalaituria tai uimaportaita ei vielä ole. Suosittelemme uimakenkiä mukaan, niin uimaan pääsy onnistuu mukavammin pikkuhuvilan edustalta pieneltä hiekkarannalta.

Avoimet saunavuorot

VAKIOYLEISÖVUOROT OVAT PÄÄTTYNEET TÄLTÄ KAUDELTA – AVAAMME KUITENKIN YLEISÖVUOROJA SÄIDEN JA TOIVEIDEN MUKAAN! Avoimet yleisövuorot löytyvät saunat.fi palvelusta.

Yleisövuoroja meillä on tiistaisin ja keskiviikkoisin, ja satunnaisesti avaamme yleisövuoroja myös muina aikoina. Yleisövuorolla saunaan pääsee hintaan 12-15€/hlö.

Naisten saunaan ja sekasaunaan mahtuu kerrallaan enintään 10 henkilöä. Lapset ovat myös tervetulleita. Kysy lastenlippua (6€) erikseen. Huomaathan, että saunassa on yksi pesuhuone ja yksi pukuhuone. Vaatteidenvaihtomahdollisuus on sermien takana. Yleisövuoroilla käytetään uima-asua.

Tarjoamme aika-ajoin myös omia saunavuoroja perheille. Vuoroon mahtuu kerrallaan enintään kaksi perhettä. Yhdellä perhelipulla pääsee max. 2 aikuista + max. 4 lasta. Jos haluat varata koko vuoron omalle perheelle, osta kaksi lippua.

Yleisövuoromme tiistaisin:

klo 19:00 – 20:30 Naisten sauna (12€/hlö)

klo 20:30 – 22:00 Sekasauna (12€/hlö)

Yleisövuoromme keskiviikkoisin:

klo 19:00 – 20:30 Sekasauna (12€/hlö)

klo 20:30 – 22:00 Naisten sauna (12€/hlö)

Yleisövuorojen varaukset www.saunat.fi palvelusta tai suoraan meiltä,
puh: 0407379419 (Kati) / email: villawuorio@gmail.com / messenger: m.me/villawuorio

Yksityisvuorot

Rantasaunaa vuokrataan yleisövuorojen ulkopuolella myös yksityiskäyttöön. Sauna soveltuu noin 10 hengen tilaisuuksiin.

Yksityisvuorolle on tilattavissa tilaisuuteen sopivat tarjoilut tai voit myös hoitaa tarjoilut itse. Saunalle voi tilata perusastiaston 10 hengelle ja kahvin/vedenkeittimen. Pukuhuoneesta löytyy myös kylmäsäilytystilaa omille ruuille ja juomille. Pyyhkeet saatavilla lisämaksusta.

Lisäksi mahdollisuus vuokrata grilli tai tilata seurueelle palju. Paljun lämmitys 250€/kerta. Paljuun mahtuu kerrallaan 8 henkilöä.

Yksityisvuorojen varaukset www.saunat.fi palvelusta tai suoraan meiltä,
puh: 0407379419 (Kati) / email: villawuorio@gmail.com / messenger: m.me/villawuorio

Kysy myös vakiovuoroja, 70€/tunti.