Puulämmitteinen rantasaunamme sijaitsee aivan meren äärellä kauniissa Villa Wuorion huvilamiljöössä. Rantasaunan terassilta aukeaa ainutlaatuinen näkymä kohti Kustaanmiekkaa ja Helsingin keskustaa, ja saunasta on iso maisemaikkuna suoraan merelle.

Saunassa on puukiuas, joka tarjoilee kehutut ja ihanan lempeät löylyt. Uimaan pääsee uimaportailta suoraan saunan edustalta.

Avoimet saunavuorot

Avoimet yleisövuorot löytyvät saunat.fi palvelusta.

Naisten saunaan ja sekasaunaan mahtuu kerrallaan enintään 10 henkilöä. Lapset ovat myös tervetulleita. Huomaathan, että saunassa on yksi pesuhuone ja yksi pukuhuone. Vaatteidenvaihtomahdollisuus on sermien takana. Yleisövuoroilla käytetään uima-asua.

Yleiset saunavuorot:

Torstaisin:
18:00 – 20:00 Sekasauna
20:00 – 22:00 Naisten sauna

13.6. alkaen Wuorion Rannan ulkolavalla on torstaisin myös livemusiikkia ja sinne on mahdollisuus varata venekuljetus Helsingin keskustasta. Katso Torstai Live artistit ja ohjelma tapahtumakalenteristamme.

Sunnuntaisin:
16:00 – 18:00 Sekasauna
18:00 – 20:00 Naisten sauna
20:00 – 22:00 Sekasauna

Hyvän Olon Maanantait
Villa Wuoriossa vietetään maanantaisin Hyvän Olon Iltaa. Klo 18-19:30 on palauttava, rentouttava tai voimaannuttava ohjattu tunti (joka maanantaille on oma ohjelmansa) ja sen jälkeen on mahdollista saunoa ja pulahtaa uimaan. Hyvän Olon saunavuorot on ensisijaisesti tarkoitettu Hyvän Olon illan ohjaukseen osallistuville, mutta on vuoro on avoin kaikille, mikäli tilaa on. Katso Hyvän Olon Iltojen ohjelma tapahtumakalenteristamme.

Seuraa myös Wuorion facebook-sivuja ja tapahtumakalenteria, niin tiedät mitä Wuoriossa kulloinkin tapahtuu. Varaustilanteen mukaan yleisövuoroja saatetaan avata myös muille päiville.

Lisäpalvelut:

SUP-laudan vuokrausmahdollisuus. Ota yhteyttä: https://www.facebook.com/wuoriosup
Venekuljetukset Wuoriolle. Ota yhteyttä: Robert Castrén, 0400 437 804 www.helsinki-odyssey.com

Yleisövuorojen varaukset www.saunat.fi palvelusta tai suoraan meiltä, puh: 0407379419 (Kati) / email: villawuorio@gmail.com / messenger: m.me/villawuorio

Yksityisvuorot

Rantasaunaa vuokrataan yleisövuorojen ulkopuolella myös yksityiskäyttöön. Sauna soveltuu noin 10 hengen tilaisuuksiin.

Yksityisvuorolle on tilattavissa tilaisuuteen sopivat tarjoilut tai voit myös hoitaa tarjoilut itse. Saunalle voi lisämaksusta tilata perusastiaston 10 hengelle ja kahvin/vedenkeittimen. Pukuhuoneesta löytyy myös kylmäsäilytystilaa omille ruuille ja juomille. Pyyhkeet saatavilla lisämaksusta.

Lisäksi mahdollisuus vuokrata grilli tai tilata seurueelle palju.

Yksityisvuorojen varaukset suoraan meiltä,
puh: 0407379419 (Kati) / email: villawuorio@gmail.com / messenger: m.me/villawuorio