Puulämmitteinen rantasaunamme sijaitsee aivan meren äärellä kauniissa Villa Wuorion huvilamiljöössä. Rantasaunan terassilta aukeaa ainutlaatuinen näkymä kohti Kustaanmiekkaa ja Helsingin keskustaa, ja saunasta on iso maisemaikkuna suoraan merelle.

Saunassa on puukiuas, joka tarjoilee kehutut ja ihanan lempeät löylyt. Pesuhuoneita ja suihkuhuoneita on yksi. Yleisövuoroilla saunotaan uima-asussa ja vaatteidenvaihtomahdollisuus on sermien suojassa.

Uimaan pääsee omalla vastuulla rannasta. Uimalaituria tai uimaportaita ei vielä ole. Suosittelemme uimakenkiä mukaan, niin uimaan pääsy onnistuu mukavammin pikkuhuvilan edustalta pieneltä hiekkarannalta.

Rantasauna on käytössä lokakuussa yöpakkasiin saakka ja aukeaa taas uudelleen huhti-toukokuussa. Rantasauna on tältä kaudelta sulkenut ovensa.

Avoimet saunavuorot

Avoimet yleisövuorot löytyvät saunat.fi palvelusta.

Kesäkaudella 2022 yleisövuorot ovat torstaisin ja sunnuntaisin. Lokakuussa yleisövuorot jatkuvat yöpakkasiin saakka vielä sunnuntaisin. Satunnaisesti avaamme yleisövuoroja myös muina aikoina. Yleisövuorolla saunaan pääsee hintaan 12-15€/hlö.

Naisten saunaan ja sekasaunaan mahtuu kerrallaan enintään 10 henkilöä. Lapset ovat myös tervetulleita. Kysy lastenlippua (6€) erikseen. Huomaathan, että saunassa on yksi pesuhuone ja yksi pukuhuone. Vaatteidenvaihtomahdollisuus on sermien takana. Yleisövuoroilla käytetään uima-asua.

Yleiset saunavuorot kesä 2022:

Torstaisin (vain kesäkaudella):

18:00 – 20:00 Naisten sauna

20:00 – 22:00 Sekasauna

Sunnuntaisin:

16:00 – 18:00 Sekasauna

18:00 – 20:00 Sekasauna

20:00 – 22:00 Naisten sauna (vain kesäkaudella)

Yleisövuorojen varaukset www.saunat.fi palvelusta tai suoraan meiltä,
puh: 0407379419 (Kati) / email: villawuorio@gmail.com / messenger: m.me/villawuorio

Yksityisvuorot

Rantasaunaa vuokrataan yleisövuorojen ulkopuolella myös yksityiskäyttöön. Sauna soveltuu noin 10 hengen tilaisuuksiin.

Yksityisvuorolle on tilattavissa tilaisuuteen sopivat tarjoilut tai voit myös hoitaa tarjoilut itse. Saunalle voi tilata perusastiaston 10 hengelle ja kahvin/vedenkeittimen. Pukuhuoneesta löytyy myös kylmäsäilytystilaa omille ruuille ja juomille. Pyyhkeet saatavilla lisämaksusta.

Lisäksi mahdollisuus vuokrata grilli tai tilata seurueelle palju. Paljun lämmitys 250€/kerta. Paljuun mahtuu kerrallaan 8 henkilöä.

Yksityisvuorojen varaukset www.saunat.fi palvelusta tai suoraan meiltä,
puh: 0407379419 (Kati) / email: villawuorio@gmail.com / messenger: m.me/villawuorio

Kysy myös vakiovuoroja, 70€/tunti.