Vuokraamme kaikkia tilojamme, hirsihuvilaa, rantasaunaa ja pikkuhuvilaa, monenlaisiin käyttötarkoituksiin niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Häät, perhejuhlat, yritystapahtumat, työporukan virkistyspäivät, kurssit, retriitit, ystävien illanvietto, pihajuhlat, melkeinpä mikä tilaisuus vaan onnistuu näissä upeissa merellisissä maisemissa ja tunnelmallisissa huvilarakennuksissa.

Yksityistilaisuuksien lisäksi huvilalla ja puistomaisella pihamaalla järjestetään kesäkaudella erilaisia yleisötapahtumia.

Villa Wuorio

Villa Wuorio tarjoaa upeat puittiin niin juhliin, retriitteihin kuin kokouksiinkin.

Villa Wuorion ensimmäisessä kerroksessa on takkahuone, joka on ns. pääsali, kaksi pienempää salia, veranta ja katettu terassi. Alakertaan mahtuu istuvalle päivälliselle maksimissaan noin 60 henkilöä

Yläkerrassa on kaksi valoisaa ruokasalia ja lisäksi yksi sali, joka on lisämaksusta otettavissa käyttöön. Kuhunkin yläkerran saliin mahtuu noin 24 henkilöä.

Sisätilojen yhteenlaskettu maksimi henkilömäärä on 120 henkilöä. Huvilan ympäristö tarjoaa myös upeat puitteet ulkona oleskeluun, jolloin järjestettävissä on jopa usean sadan hengen tilaisuuksia.

Villa Wuorion vuokraan sisältyy välittömästi huvilan läheisyydessä olevat ulkotilat ja upea näköalatasanne.

Villaa on mahdollista vuokrata ympäri vuoden viikon jokaisena päivänä. Huhti-lokakuussa tiloissa on juokseva vesi ja ulkona wc-rakennus, jossa myös juokseva vesi. Myös talvikuukausina on mahdollista järjestää tilaisuuksia tietyin rajoituksin. Tällöin tarjolla on juomavesi kanistereissa sekä ulkona lämmitetyt bajamajat.

Varaustilanne:

Villa Bergvik / Wuorion Ranta

Villa Bergvik on tunnelmallinen pienten juhlien ja kokousten järjestämiseen. Istumapaikat järjestyvät tuvassa noin 15 henkilölle ja verannalla noin 15 henkilölle (veranta käytössä huhti-lokakuussa). Lisäväljyyttä kesäaikaan antaa upea merenrantaterassi, jossa istumapaikkoja 15-20. Lisäksi käyttöön voidaan ottaa yläkerrasta kaksi pientä huonetta ja talon kulmalta löytyvä sauna- ja paljukärry.

Villa Bergvikiä vuokrataan yksityistilaisuuksiin pääasiassa kesäkauden ulkopuolella (syys-toukokuussa).

Varaustilanne: