Vuokraamme kaikkia tilojamme, hirsihuvilaa, rantasaunaa ja pikkuhuvilaa, monenlaisiin käyttötarkoituksiin niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Häät, perhejuhlat, yritystapahtumat, työporukan virkistyspäivät, kurssit, retriitit, ystävien illanvietto, pihajuhlat, melkeinpä mikä tilaisuus vaan onnistuu näissä upeissa merellisissä maisemissa ja tunnelmallisissa huvilarakennuksissa.

Yksityistilaisuuksien lisäksi huvilalla ja puistomaisella pihamaalla järjestetään kesäkaudella erilaisia yleisötapahtumia. Alla esittelyvideo alueestamme.

Villa Wuorio

Villa Wuorio tarjoaa upeat puitteet niin häihin, perhejuhliin kuin yritystilaisuuksiinkin. Huvilan tilat ovat kahdessa tunnelmaltaan erilaisessa kerroksessa. Alla olevalta esittelyvideolta pääset tutustumaan tiloihin tarkemmin,

Sisätilojen yhteenlaskettu maksimi henkilömäärä on 120 henkilöä. Huvilan ympäristö tarjoaa myös upeat puitteet ulkona oleskeluun, jolloin järjestettävissä on jopa usean sadan hengen tilaisuuksia. Lisäksi pihamaalle on vuokrattavissa upea 16m halkaisijaltaan oleva tähtiteltta.

Villa Wuorion vuokraan sisältyy välittömästi huvilan läheisyydessä oleva puistoalue ja upea näköalatasanne, joka on myös erittäin suosittu ja kaunis vihkipaikka.

Katso myös kuvagalleria

Villaa on mahdollista vuokrata ympäri vuoden viikon jokaisena päivänä. Huhti-lokakuussa tiloissa on juokseva vesi ja ulkona wc-rakennus, jossa myös juokseva vesi.

Myös talvikuukausina on mahdollista järjestää tilaisuuksia. Tällöin tarjolla on juomavesi kanistereissa ja wc:nä toimii siisti, talvilämmin bajamaja.

Varaustilanne:

Villa Bergvik / Wuorion Ranta

Villa Bergvik toimii kahvilarakennuksenamme, mutta se on myös erittäin tunnelmallinen pienten juhlien ja kokousten järjestämiseen. Istumapaikat järjestyvät tuvassa noin 15 henkilölle ja verannalla noin 15-20 henkilölle (veranta on käytössä huhti-lokakuussa). Lisäväljyyttä kesäaikaan antaa upea merenrantaterassi ja piha-alue, jossa istumapaikkoja on useita kymmeniä.

Lisäksi pihamaalle on vuokrattavissa upea 16m halkaisijaltaan oleva tähtiteltta.

Varaustilanne: