Vuokraamme kaikkia tilojamme, hirsihuvilaa, rantasaunaa ja pikkuhuvilaa, monenlaisiin käyttötarkoituksiin niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Häät, perhejuhlat, yritystapahtumat, työporukan virkistyspäivät, kurssit, retriitit, ystävien illanvietto, pihajuhlat, melkeinpä mikä tilaisuus vaan onnistuu näissä upeissa merellisissä maisemissa ja tunnelmallisissa huvilarakennuksissa.

Yksityistilaisuuksien lisäksi huvilalla ja puistomaisella pihamaalla järjestetään kesäkaudella erilaisia yleisötapahtumia.

Alla näet varaustilanteen:

Villa Wuorio

Villa Wuorion ensimmäisessä kerroksessa on takkahuone, joka on ns. pääsali, kaksi pienempää salia, veranta ja katettu terassi. Alakertaan mahtuu istuvalle päivälliselle maksimissaan noin 60 henkilöä

Yläkerrassa on kaksi valoisaa ruokasalia ja lisäksi yksi sali, joka on lisämaksusta otettavissa käyttöön. Kuhunkin yläkerran saliin mahtuu maksimissaan noin 24 henkilöä.

Sisätilojen yhteenlaskettu maksimi henkilömäärä on 120 henkilöä. Huvilan ympäristö tarjoaa myös upeat puitteet ulkona oleskeluun, jolloin järjestettävissä on jopa usean sadan hengen tilaisuuksia.

Villa Wuorion vuokraan sisältyy välittömästi huvilan läheisyydessä olevat ulkotilat ja upea näköalatasanne.

Villaa on mahdollista vuokrata ympäri vuoden viikon jokaisena päivänä. Huhti-marraskuussa tiloissa on juokseva vesi ja ulkona wc-rakennus, jossa myös juokseva vesi. Myös talvikuukausina on mahdollista järjestää tilaisuuksia tietyin rajoituksin. Tällöin tarjolla on vain juomavesi kanistereissa sekä ulkona lämmitetyt bajamajat.