Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Saaren Oma Hyvä Olo – paikalliset hyvinvoinnin minimessut

19.11.2023

Sunnuntaina 19.11. Villa Wuorio täyttyy hyvästä olosta, kun upean hirsihuvilan syleilyssä järjestetään jo kolmannen kerran Saaren Oma Hyvä Olo – hyvinvoinnin minimessut

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja messuständit ovat avoinna klo 12-18.

Ohjattuja tunteja on jo klo 9.30 alkaen (tunneille rajallinen määrä paikkoja ja ennakkoilmoittautuminen).

Messuständeillä paikalliset hyvinvointialan toimijat esittäytyvät ja luvassa on messujen tapaan arvontoja, maistiaisia ja myös näytehoitoja (mm. hierontaa ja cryo-kylmähoitoa) sekä myös mahdollisuus tehdä ravitsemusmittauksia.

Tarjolla on hyvää tekeviä ohjattuja tuokiota, joihin ennakkoilmoittautumiset, mm. joogaa, taidetyöpaja, ravintoluento, kehonhuollollisia treenejä ja rentoutumissessioita.

Messuille kuuluu tietysti myös shoppailu ja messutarjoukset!! Myynnissä on terveellisiä herkkuja, hyvän olon vaatteita ja asusteita, koruja sekä käsitöitä, sekä muotinäytös!

Wuorion Rannan kahvio on avoinna koko tapahtuman ajan klo 12-18. Tarjolla kahvilaherkkujen lisäksi lohisoppaa ja tomaattista linssikeittoa.

Lisäksi Wuorion rantasaunalla pääsee löylyihin ja talviuimaan koko päivän ajan alkaen klo 10:30. Huom! Saunalla on siirrytty talviaikaan ja tarjolla on ainoastaan löylyvesi. Tarjolla on siis uinti- ja löylymahdollisuus, mutta suihkuun pääsee vasta kotona. Löylymaksu 5€/hlö, ei ennakkovarauksia. Veloituksetta voit käydä uimassa ja käyttää lämmintä pukuhuonetta vaatteiden vaihtoon. Samalla kartoitamme olisiko tälläiselle talviuinti+löylymahdollisuudelle tilausta messujen jälkeenkin.

Ohjelma ja osallistujat kuvan alla.

Osallistujat:

Velnas hyvinvointipalvelut • Zeepra kauneushoitola • Esmeralda Soul sointurentoutus • Anette Wellness jooga • Mimigo personal trainer palvelut • Eeva Halme Art taidetyöpajat • Sirpa Lonka jooga • Anna Vee Yoga jooga • Kruunisactive liikuntapalvelut • Palautumisen hetki keholliset työpajat ja palautumisohjaus • Eilan Henkari laatuvaatevuokraamo ja second hand shop • Evelace alusasut • Hopia Silver korut • KosmosFolk korut • Makupiste luomu- ja lähiruoka • Queen Kombucha artesaanikombucha • Saaren Oma Kati – Zinzino ravitsemusmittaukset ja luonnonmukaiset ravintolisät • Anjan Luontoherkku terveelliset makeiset • Café Hiekka paikalliset herkut • Siivousliike Puuninki kauniit ja käytännölliset kodintuotteet • Hieppo hierontapalloputkilo • PIACARITA säväyttävä, kestävästi tuotettu vaatemallisto.

Ohjelma

Klo 9:30-10:30 AAMUTREENIT (10€) / PT Mimigo, Mimi Cajander

Klo 10:30-11:45 HELPOT ASKELEET VATSAN JA SUOLISTON HYVINVOINNIN TUKEMISEEN -RAVINTOLUENTO (10€) / Velnas, Johanna Tengman

Klo 12:00-13:15 ELÄ RENNOSTI -TAIDETYÖPAJA (20€) / Eeva Halme Art, Eeva Halme

Klo 12:00-13:15 HATHAJOOGA JA RUMPURENTOUTUS (15€) / Joogaopettaja Sirpa Lonka

Klo 13:15-13:30 MUOTINÄYTÖS / Eilan Henkari

Klo 13:30-14:30 STILLNESS IN ME – YINJOOGA (15€) / Anna Vee Yoga, Anna Vihonen

Klo 14:30-14:45 MUOTINÄYTÖS / Eilan Henkari

Klo 14:30 – 15:30 MOM and DAD – LET’S GET FIT! – CROSSTRAINING DEMO  (0€) / Kruunisactive

Klo 15:45-16:45 LEMPEÄ JOOGA (15€) / Anette Wellness, Anette Kinnunen

Klo 17:00-18:00 PALAUTUMISEN HETKI (15€) / Palautumisohjaaja Annika Penttinen

Klo 18:15-19:15 SOINTURENTOUTUS (20€) / Esmeralda Soul, Essi Seppälä

Ohjattujen tuntien esittelyt ja ilmoittautumisohjeet alapuolella. Sessiot täyttyvät tyypillisesti nopeasti, joten ilmoittaudu pian. Mikäli tilaa on, voit liittyä mukaan myös paikan päällä, ilman ennakkoilmoittautumista.

______________________
AAMUTREENIT
klo 9:30-10:30

Ohjaaja: Mimi Cajander
Hinta: 10€ / henkilö

Mimi on saaren oma ns. pitkänlinjan hyvinvointialan ohjaaja / personal trainer ja vaikuttaja. Mimi ohjaa ulkotreenejä Laajasalossa.

Mimin oma kilpailukokemus erilaisista urheilulajeista tuo oman lisämausteensa Mimin vetämiin treeneihin… Mimi vetää hyvinvointipäivässä monipuolisen ja tehokkaan treenin, jossa keskitytään etenkin keskivartaloon ja pakaroihin 💪🏻

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: mimi.cajander@gmail.com

Mimigo / Mimi Cajander
ptmimigo.com

______________________
HELPOT ASKELEET VATSAN JA SUOLISTON HYVINVOINNIN TUKEMISEEN -RAVINTOLUENTO
klo 10:30-11:45

Luennoitsija: Ravintoterapeutti Johanna Tegman
Hinta: 10€ / henkilö

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: johanna.tengman@terveyttaravinnosta.fi

Velnas / Terveyttä ravinnosta
www.velnas.fi / www.terveyttaravinnosta.fi

______________________
ELÄ RENNOSTI -TAIDETYÖPAJA
klo 12:00-13:15

Ohjaaja: Eeva Halme
Hinta: 20€ / henkilö

Hauskassa ja rentouttavassa taidetyöpajassa on ihana pysähtyä hetkeksi, keskittyä itseensä ja unohtaa päivän kiireet. Pääset kokeilemaan meditatiivista piirtämistä sekä inspiroitumaan musiikin mukana. Mitään ei tarvitse osata etukäteen, voit rohkeasti heittäytyä kokeilemaan ja leikkimään. Jokainen saa kotiinviemisiksi kaksi itse tehtyä työtä.

Eeva Halme on Suomen Taiteilijat ry:n kuvataiteilija, Expressiivisen taideterapian ohjaaja sekä kansainvälisesti palkittu Art Director. Hän on opiskellut myös Mindfulnessia sekä harrastanut 10 vuotta joogaa.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 16.11. mennessä: eeva.halme@yahoo.com / 040-8396642

Eeva Halme Art
www.facebook.com/eevahalmeart

______________________
HATHAJOOGA JA RUMPURENTOUTUS
klo 12:00-13:15

Ohjaaja: Sirpa Lonka
Hinta: 15€ / henkilö

Rauhallinen ja lempeä hathajooga koostuu joogan perusliikkeistä eli asanoista, joilla parannetaan tasapainoa, vahvistetaan lihaksia ja hoidetaan koko kehoa. Harjoitus päätetään rumpurentoutukseen.

Tarvitset mukaan oman joogamaton ja joogaan sopivat, joustavat vaatteet. Loppurentoutusta varten on hyvä varata jotain lämmintä, esim. villasukat ja paita tai ohut huopa. Aiempaa kokemusta ei tarvita.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Joogasirpa@gmail.com

______________________
STILLNESS IN ME – YINJOOGA
klo 13:30-14:30

Ohjaaja: Anna Vihonen
Hinta: 15€ / henkilö

Kaamoksen yinjoogaharjoitus kutsuu kääntämään huomion sisäänpäin, kuulostelemaan omia tarpeita ja löytämään tyyneyttä pimeään vuodenaikaan.
Viipyilemme rauhallisissa ja lempeissä yin-asanoissa useamman minuutin ajan, antaen maan kannatella ja oman hengityksen tuudittaa yhä syvempään läsnäoloon. 
Harjoitus sopii kaikentasoisille joogeille. 
 
Ota mukaan oma joogamatto, rennot ja lämpimät vaatteet (ja esim. villasukat!), sekä viltti tuomaan ekstrapehmeyttä ja lämpöä harjoitukseesi.💜

Ilmoittautuminen & lisätiedot: annavee.yoga@gmail.com 
 
Tunnin ohjaa Anna Vihonen (Anna Vee Yoga), Laajasalossa asuva joogaopettaja (RYT500), sekä laulaja & ammattimuusikko.
 
”Minulle joogassa tärkeintä on läsnäolo, ja yhteyden vaaliminen itseeni. Kun astun matolle ja keskityn kuuntelemaan omaa hengitystä, muu maailma unohtuu. Jooga auttaa vaalimaan tasapainoa elämässä, sekä vahvistamaan oman sisimmän kuuntelua. Tätä arvokkaan yhteyden luomista ja vaalimista haluan tuoda esille myös tunneillani. Joogatuntini ovat lempeitä oman kehon tuntemuksia aistivia hetkiä oman itsen äärellä. Oleellista ei ole asanan ulkonäkö, vaan oman kehon kuuntelu ja sen kunnioittaminen.”
 
Nettisivu: www.annanet.fi
Fb/Instagram: @yogabyannavee 

______________________
MOM and DAD – LET’S GET FIT!
klo 14:30-15:30

Ohjaaja: Kruunisactive tiimi
Hinta: 0€ / henkilö

Tunnilla opetellaan turvalliset kyykkäämisen perusteet ja tekniikka, sekä tehdään koko kehon Cross-training tyyppinen treeni! Kahvakuulat mukana!

”Me Kruunisactivessa autetaan väsyneitä ja kiireisiä äitejä ja isejä liikkumaan ja elämään terveellisesti! Tarjoamme toiminnallista Cross-training pienryhmäharjoittelua sisällä ja ulkona 5 päivänä viikossa Kruunuvuorenrannan alueella. Lisäksi tarjoamme PT-ja ruokavalio valmennusta sekä online ohjelmia.”

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: kruunisactive@gmail.com

Kruunisactive
www.kruunisactive.fi

______________________
LEMPEÄ JOOGA
klo 15:45-16:45

Ohjaaja: Anette Kinnunen
Hinta: 15€ / henkilö

Liikettä, hengittelyä ja läsnäoloa kauniissa Villa Wuorion miljöössä! Jooga sisältää kehoa venyttäviä ja vahvistavia liikkeitä, hengitysharjoituksia, fiilistelyä ja rauhoittumista. Harjoitus sopii kaikille, et tarvitse aiempaa kokemusta ja annan tarvittaessa sopivia vaihtoehtoja. Mukaasi tarvitset joogaan soveltuvan rennon asun ja alustan, esim. joogamaton.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: anette.kinnunen@gmail.com

www.anettewellness.fi
Anette Wellness

______________________
PALAUTUMISEN HETKI
klo 17:00-18:00

Ohjaaja: Palautumisohjaaja Annika Penttinen
Hinta: 15€ / henkilö

Kehollinen työpaja, jossa pääset matkalle parasympaattisen hermostosi tilaan.

Palauttava liike, lempeys, luonnollisesti virtaava hengitys ja musiikki aktivoivat hermostoasi palautumaan.

Ota hetki omalle kehollesi ja tule palautumisen hetkeen/palautumisen työpajaan mahdollistamaan läsnäolon tilaa, levollista mieltä ja parempaa unta.

Varustus: Pue rennot vaatteet, muuta et tarvitse.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:
p. 0400 991 141 / annika.penttinen@live.fi

Annika Penttinen, Palautumisohjaaja®️
Instagram, FB: @palautumisen_hetki

______________________
SOINTURENTOUTUS
klo 18:15-19:15

Ohjaaja: Essi Seppälä, Esmeralda Soul
Hinta 20€ / henkilö

Tervetuloa Essi Seppälän syvärentouttavaan Sointurentoutukseen.
Tunnilla makoilet joogamatolla viltin alla ja pääset nauttimaan rummun ja erilaisten instrumenttien ja äänimaljojen hoitavista ja rentouttavista äänivärähtelyistä.

Essi Seppälällä on pitkä kokemus terveydenhuollon ammattilaisena sekä monista hieronta- ja rentoutusmenetelmistä.

Sointurentoutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus tehdä kivi- ja kivikoruostoksia. Aiempaa kokemusta ei tarvita, pue lämpimät joustavat vaatteet ylle, muuta et mukaan tarvitse.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: essi@esmeraldasoul.com

www.esmeraldasoul.com
Esmeralda Soul

 

Tiedot

Päivämäärä:
19.11.2023
Tapahtumaluokat:
, , , ,

Järjestäjä

Saaren Oma Hyvä Olo

Tapahtumapaikka

Villa Wuorio
Vuorilahdentie 5
Helsinki, Other 00870 Suomi
+ Google Map
Puhelin
040-737 9419
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto